Een exclusieve vergaderlocatie op steenworpafstand van Groningen

Meerstaete is een unieke, sfeervolle en kleinschalige vergaderlocatie op ongeveer vijf kilometer afstand van de binnenstad van Groningen. Bij Meerstaete kunnen gezelschappen tot 16 personen in een rustige en privé omgeving met elkaar vergaderen, brainstormen of overleggen.

Een modern gerestaureerde boerderij

De vergaderruimtes en de buffetruimte bevinden zich in het voorhuis van een volledig gestripte en gerestaureerde boerderij. Bij binnenkomst wordt u verrast door het natuurlijke licht, de authentieke elementen en het moderne interieur. In de hal vindt u gescheiden mannen- en vrouwentoiletten, enkel toegankelijk voor u en uw gezelschap.

Een water- en groenrijke omgeving

Vergaderlocatie Meerstaete bevindt zich in het meest water- en groenrijke stadsdeel van Groningen, Meerstad. De gerestaureerde boerderij wordt omringd door groene vergezichten en rustgevende wateren. Het is een locatie die zich uitstekend leent voor samenkomsten waarbij rust en privacy van groot belang is.

De gehele accommodatie voor uzelf 

Meerstaete is er voor iedereen die in een exclusieve, stijlvolle en authentieke omgeving wil samenkomen voor vergaderingen, besprekingen, heisessies en trainingen. De locatie is zeer geschikt voor aangelegenheden waarbij discretie en een private sfeer wenselijk zijn. De vergaderlocatie biedt plek voor slechts één gezelschap, waardoor u nooit anderen zal treffen.

Goed bereikbaar vanuit elke richting

Dichtbij het stadscentrum van Groningen en toch heel eenvoudig bereikbaar, waar u ook vandaan komt. Komt u niet met eigen vervoer, maar met het openbaar vervoer? Op 300 meter afstand vindt u een bushalte die een rechtstreekse verbinding biedt met de binnenstad van Groningen. Wilt u er zeker van zijn dat u tijdens uw reis niet voor verrassingen komt te staan? Plan uw route voor vertrek. 

Bianca Bos, uw gastvrouw

Eigenaar en gastvrouw Bianca Bos heet u van harte welkom bij haar vergaderlocatie Meerstaete. Vanuit een jarenlange passie voor dienstverlening, creëert ze met veel plezier een bijzondere ervaring voor uiteenlopende gezelschappen. Tijdens uw bezoek aan Meerstaete staat Bianca voor u klaar bij vragen en ter ondersteuning.